ЗДО №4 "Зірочка", м. Гайсин
Вінницька область, Гайсинський район

Квітневі новини

"Виховання - складна справа, поліпшити його умови - один із священних обов'язків кожної людини", - казав Сократ.

    Колектив нашого закладу погоджується з цією думкою і направля роботу освітньої установи на результативну співпраю з дітьми, педагогами, батьками.

    Квітень - насичений на методично - педагогічні події. У цьому місяці був проведений практичний семінар присвячений сучасним формам ігрової діяльності дітей та керівництва сюжетно - рольовими іграми дошкільнят (виступили: методист закладу Мошноріз О.І., музичний керівник Ковтонюк Н.Є.)

        На базі закладу були проведені двв районних методичні семінари:

  • "Подорож до музичного зоопарку" (для музичгих керівників), демонструвала свій творчий доробок Трачук І. Л.
  • "Дружній вулик" (для інструкторів з фізкультури), заняття проводила Стемковська І.А.

    У всіх вікових групах пройшли батьківські збори. Були використані у роботі з батьками анкети, відкриті заняття, інформаційно  консультативні бесіди, підводились підсумки розвитку, виховання та навчання дітей за навчальний рік.

    У трьх старших групах для батьків були проведені підсумкові заняття. Педагоги Ташлицька О.В., Тішкова Г.Д., Телевна О.В. демонстрували досягнення старших дошкільників по виконанню програми "Дитина". Продовжив цю зустріч "круглий стіл" батьків, адміністрації закладу, вчителів шкіл №1, №4, №7 на тему "Як зробити безболісним перехід дітей до шкільного життя"

    Соціальний педагог закладу Вердієва Н.В. організувала екскурсії дітей старших груп до дитячої бібліотеки та музею фольклру Г.Т. Танцюри. Дошкільники отримали нові знання та багато позитивних емоцій.

    Напередодні Великодніх свят в закладі відбулись ряд заходів присвячених традиціям українського народу.

А саме:

  • Вихователі Телевна О.В. та  Тригуб А.В. і їх вихованці взяли участь у міському конкурсі писанки і отримали призи.
  • В ЗДО №4 "Зірочка" була організована виставка "Великодній вернісаж" (організатор директор (завідувач) Бубновська Л.Ф.)

  • Керівник "Студії творчості" закладу Безпалько Л.В. організувала майстер - клас для педагогів закладу Створимо писанку - мальованку" та великодній майстер - класс з батьками та дітьми старшої групи "Теремок". Батьки з інтересом відгукнулися на пропозицію Лесі Володимирівни.

« повернутися до списку новин

Єдиний ВЕБ-портал використання публічних коштів

 

 

Гайсинська міська рада

 

 

Публічні закупівлі

Гайсинська районна державна адміністрація

Гайсинська районна рада

Логін: *

Пароль: *