ЗДО №4 "Зірочка", м. Гайсин
Вінницька область, Гайсинський район

Новини жовтня 2019 р

          Осінь – пора  звершень, час яскравих ідей. Психологи упевнені, що саме осіння пора надихає на нові ідеї. Адже яскраві кольори навкруги здатні пробудити фахівців, а прохолодне повітря бадьорить зранку не гірше горнятка кави.

         В жовтні місяці в закладі промайнули, прошуміли осінні свята. Музичні керівники та вихователі подбали, щоб вони були креативні, сучасні та цікаві. Часто використовували таку форму роботи, як родинні свята. В старших групах були проведені веселі та змістовні «Козацькі розваги», а у молодших та середніх групах пройшли більш ліричні свята під назвою «Заходь у гості, мила осінь».  Діти  ясельної  групи «Теремок»  відвідали театралізовану осінню розвагу (вихователь Тішкова Г.Д., музичний керівник Трачук  І.Л.)  

       31 жовтня вихователі старших груп району зібралися в нашому садочку на свій методичний семінар. Практичну його частину демонстрували вихователь Діденко Л.І. та музичний керівник Ковтонюк Н.Є.. Вони успішно продемонстрували родинне свято «Осінній майстер – клас в дитячому садку». Дошкільнята і колеги отримали знання про звичаї,  обряди українського народу, продовжили знайомство  з стравами української національної кухні. Також продовж свята у старших дошкільників виховували шанобливе ставлення до праці та викликали бажання навчитися самостійно готувати смачні страви (бутерброди). До відкритого заходу була підготовлена виставка виробів з художньої праці гуртківців «Студії творчості» (керівник гуртка Безпалько Л.В.)


      В жовтні місяці педагоги закладу приймали активну участь в районних методичних обєднаннях. Майстер – клас «Ранкові хвилинки радості» продемонструвала вихователь Ташлицька О.В.

     В закладі йде активна підготовка дітей до засвоєння пізнавальних завдань програми дитина.         Дошкільнят педагоги:

  • Навчають
  • Розвивають
  • Виховують

« повернутися до списку новин

Єдиний ВЕБ-портал використання публічних коштів

 

 

Гайсинська міська рада

 

 

Публічні закупівлі

Гайсинська районна державна адміністрація

Гайсинська районна рада

Логін: *

Пароль: *