ЗДО №4 "Зірочка", м. Гайсин
Вінницька область, Гайсинський район

Семінар-практикум практичних психологів та соціальних педагогів Гайсинського району

15 березня 2018 року на базі ЗДО №4 «Зірочка» м.Гайсина було проведено семінар-практикум практичних психологів та соціальних педагогів Гайсинського району на тему: «Створення міжособистісних стосунків між учасниками освітнього процесу»

Соціальний педагог Матушок Г.С. провела інтегроване заняття для дітей старшого дошкільного віку         «У єдності - сила». Метою заняття було: познайомити дітей з моральним правилом взаємодопомоги, розуміння проблем один одного, вміння вчасно приходити на допомогу, не сваритися через дрібниці, разом робити будь-які справи: розвивати інтерес до історичної спадщини України; виховувати громадянську позицію.

Наступним етапом практичної  роботи, було тренінгове заняття з працівниками психологічної служби Гайсинського району «Атмосфера в організації. Створення позитивної атмосфери в колективі», який провела практичний психолог Бубновська А.В.

Метою даного заходу було: розвиток позитивної комунікації в групі; поглиблення розуміння індивідуальних особливостей (власних та людей, які працюють разом в колективі); сприяння розвитку створенню максимально продуктивної та комфортної атмосфери в колективі.

 

 

« повернутися до списку новин

Єдиний ВЕБ-портал використання публічних коштів

 

 

Гайсинська міська рада

 

 

Публічні закупівлі

Гайсинська районна державна адміністрація

Гайсинська районна рада

Логін: *

Пароль: *