ЗДО №4 "Зірочка", м. Гайсин
Вінницька область, Гайсинський район

Новини травня

    Сучасні виклики до якості дошкільної освіти потребують від педагогів постійного самовдосконалення. А разом із фахівцями, які прагнуть вдосконалюватися, розвивається і дошкільний заклад.

   14.05.2019 в закладі була проведена педагогічна рада №3. Де розглядалися питання удосконалення ігрової діяльності дітей на протязі дня.  Педагоги:  завідуюча Бубновська Л.Ф., вихователь – методист Мошноріз О.І., вихователі Цимбалюк Т.П., Ташлицька О.В., музичний керівник Ковтанюк Н.Є. підготували сучасні поради, щодо оорганізації основної діяльності дітей, тобто ігрової.

     З 13.05 о 17.05 стартував тиждень  безпеки життєдіяльності дітей та персоналу ЗДО,адже що може бути важливішим, за безпечне перебування дітей у дитячому садочку.

    Напередодні Дня Перемоги діти старших дошкільних груп відвідали Обеліск слави воїнів, що визволяли гайсинщину у Другій світовій війні. Телевна О.В. розповіла дітям про цю подію, дошкільники розповідали вірші, поклали квівти до могил героїв та вшанували загиблих хвилиною мовчання.

    Лялька – супутник дитячого навчання, ігор та забав, що яскраво продемонструвала вихователь закладу Коржанська Л.В. під час відкритого заняття «Лялька запрошує в театр» . малята групи «Сонечко» отримали знання про театр, грали дидактичні ігри, а на завершеня переглянули казочку «Про дурненьке мишення».

    На завершення навчального року в ЗДО №4 «Зірочка», відбулися випускні свята. Радісні очі малят, сльози на очах у батьків …..

    Щасливої дороги бажають випускникам старших груп «Кошенята», «Метелики», «Теремок» весь колектив садочка № «Зірочка»

Шлях у житті буде в кожного свій,

Кожному різні зустрінуться люди.

Сонце хай світить, мете заметіль.

Рідні, ніколи ми вас не забудем!

 

 

« повернутися до списку новин

Єдиний ВЕБ-портал використання публічних коштів

 

 

Гайсинська міська рада

 

 

Публічні закупівлі

Гайсинська районна державна адміністрація

Гайсинська районна рада

Логін: *

Пароль: *