ЗДО №4 "Зірочка", м. Гайсин
Вінницька область, Гайсинський район

Тепле літечко у нашому садочку

В гості Капітошка завітав.  Такому чудовому гостю зраділа вся садкова родина, адже увесь тиждень малюки грались та забавлялись з водою. Цікаві ігри -естафети, ігри з мильними бульбашками, хлюпання,  кляксографія. В середині тижня була проведена розвага-квест: "Як Капітошка краплинки розгубив" .  І на завершення,   група "Капітошка" презентувала себе, і підготувала для усіх дітей цікаві конкурси. Радості малюків не було меж! 

 

 

Літні розваги продовжуються!

Маса веселощів, несподіванок та позитивних емоцій панує в нашому закладі.Цей тиждень пройшов під дивізом: "Зустрічаймо, діти, усмішками Літо!" Веселі ігри, естафети, руханки, конкурси, ігри з кольоровим парашутом танці, запальні пісні т а багато іншого, зокрема проведена  розвага для усіх вихованців "Літечко прийшло - нам радість принесло" по закінченню розваги діти малювали крейдою свої враження. Підвели підсумок тижня, яскраві малюнки дітей, на тему: "Ми і літо". 

 

 

Ну, ось, і  стартував перших тиждень літа в ЗДО №4 "Зірочка." Літо прийшло, здається, з найдоступнішої для дошкільників теми - "В гості казка завітала" Педагоги закладу креативно підійшли до теми: читання казок в групах,  лялькові вистави, слухання аудіо, та перегляд відеозаписів  з улюбленими героями казок, ігри-драматизації та багато іншого. На завершення провели день української народної гри, де участь прийняли всі групи.

                                                               

 

« повернутися до списку новин

Єдиний ВЕБ-портал використання публічних коштів

 

 

Гайсинська міська рада

 

 

Публічні закупівлі

Гайсинська районна державна адміністрація

Гайсинська районна рада

Логін: *

Пароль: *