ЗДО №4 "Зірочка", м. Гайсин
Вінницька область, Гайсинський район

Останні новини осені 2019 року

Листопад. Холодний вітер
Загойдав деревам віти,
День короткий, сонце низько,
І зима уже так близько.
Он безлистий гай сумує,
Щебет птахів він не чує.
І застигло в тузі поле,
Переоране і голе.
Горобина — у намисті,
Під ногами — килим з листя,
Небом сунуть хмари грізні —
Хазяйнує осінь пізня...

 

 

 

 

Закінчується останній місяць осені - листопад. Він був насичений великою кількістю подій, що відбулися в нашому закладі,  ми хочемо з Вами поділитися ними!

  • У листопаді педагоги взяли активну участь в районних методичних об’єднаннях. Зокрема музичний керівник Трачук І.Л. презентувала свій досвід роботи в ЗДО №2 міста Гайсина на тему: «Використання музикування в роботі з дошкільниками».

        

  • В закладі почав свою роботу теоретичний семінар: «Коректурні таблиці, як засіб стимулювання креативності дітей». Перше засідання провела вихователь Погребна А.М., в підготовці матеріалів приймали участь вихователь – методист Мошноріз О.І. та вихователь Морозова О.С. З консультуванням виступила вихователь Тішкова Г.Д.

  • 14 листопада були проведені загальні батьківські збори на тему: "Виховання чуйності та слухняності в сім'ї". На зборах виступила директор закладу Бубновська Л.Ф. та донесла до батьків практичні поради, щодо виховання дітей чуйними, слухняними, ввічливими, з поважним ставленням до рідних. В обговоренні взяли участь батьки. На завершення зборів була обрана Рада закладу.

  • Результативно з 18 по 22 листопада пройшов в ЗДО №4 «Тиждень морально – етичної бесіди».

    Вихователі Малахова О.М., Гречанюк Л.М., Ледовська О.П., Бражник О.О., Цимбалюк Т.П. донесли до колег ефективні форми проведення роботи щодо формування моральних категорій: вдячності, любові до рідних, лагідності, чесності, патріотизму , гарних манер.

  • Практичний психолог Бубновська А.В. провела з педагогічними працівниками семінар – практикум «Тайм – менеджмент – організатор педагогічного процесу»

 

  • 22 листопада відбулося засідання «Школи молодого вихователя», молоді спеціалісти розглянули питання:

               - Презентування програми Л. Лохвицької «Скарбниця моралі».

              - Практично: морально-етичні ігри та вправи в роботі з дітьми по формуванню етичних чеснот.

               - Бліц- інтер’ю «Як мені працюється в ЗДО №4?»

  • 25 листопада в закладі відбулося засідання районної творчої групи, яке провела вихователь методист закладу Мошноріз О.І.. В роботі творчої групи: підбір примірного перспективного плану роботи з дітьми старших груп  з морального виховання за творами В.О. Сухомлинського.

    В засіданні брали участь вихователь ЗДО №2 Голуб Т.І., вихователь ЗДО №5 Курбала  Т.М., вихователі ЗДО №4 Тішкова Г.Д, Морозова О.С.

  • 25 листопала відбулася педагогічна рада на тему: "Навчаємо дітей моральнох поведінки". В обговоренні питань взяли активну участь вихователі Діденко Л.І, Гречанюк Л.М., вихователь - методист Мошноріз О.І., директор Бубновська Л.Ф. та всі педагоги закладу.

  • Цікавим та сучасним є використання в закладі нового фізкультурного обладнання «Степплатформа». Діти старших груп з великим інтересом користуються даним обладнанням, воно допомагає одночасно виконувати вправи для різних груп м’язів, розвиває координацію рухів, рівновагу, ритміку. Інструктор з фізкультури Стемковська І.А. в цьому році атестується. Педагог системно  працює над удосконаленням рухової активності дітей.

?

« повернутися до списку новин

Єдиний ВЕБ-портал використання публічних коштів

 

 

Гайсинська міська рада

 

 

Публічні закупівлі

Гайсинська районна державна адміністрація

Гайсинська районна рада

Логін: *

Пароль: *