ЗДО №4 "Зірочка", м. Гайсин
Вінницька область, Гайсинський район

Всеукраїнський екологічний проект "Озеленення України"

     «Рятуємо планету»! Під таким гаслом 12 березня 2020 року в ЗДО №4 «Зірочка» розпочалася акція у рамках Всеукраїнського екологічного проекту «Озелення України», мета якого – привернення уваги до відновлення екосистеми України і планети, а також розвиток екологічної свідомості людей.

      Чудова класична музика, кольорові кульки зустріли дітей 4-ох старших груп дошкільного закладу та батьків. Вихователь Гуляренко С.М. розповіла дітям, що наша планета засмучена, тому що дуже забруднена  і просить нашої допомоги. Власний вірш вихователя Малахової О.М «Збережім планету нашу» розчулив дітей і викликав бажання допомогти їй.

      Директор ЗДО Бубновська Л.Ф. нагадала їм, що вони діти своєї землі, люблять її  і мабуть дуже хочуть, щоб вона була красива, багата та чиста. Вона запропонувала висадити алею  випускників із туй і доглядати її, а коли діти будуть школярами – приходити в гості. Дітки з радістю підтримали цю ідею.

     Татусі, дідусі, матусі, працівники ЗДО дружно взялися копати ямки, а діти тримали красиві, тендітні деревця, лопатками засипали грунт, поливали. Співпраця по висаджуванню алеї випускників принесла всім задоволення: і дітям, і батькам, і працівникам.

      Ну, а чудова алея з 21 туї буде часткою допомоги нашій планеті та радісною згадкою про безтурботне дитинство.

« повернутися до списку новин

Єдиний ВЕБ-портал використання публічних коштів

 

 

Гайсинська міська рада

 

 

Публічні закупівлі

Гайсинська районна державна адміністрація

Гайсинська районна рада

Логін: *

Пароль: *