ЗДО №4 "Зірочка", м. Гайсин
Вінницька область, Гайсинський район

***Дійшла до завершення зимова пора ***

     Закінчився останній зимовий місяць… Зима дійшла до свого завершення і ми вже готові зустрічати весну у всій її красі. Та чим же запам’ятається нам лютий 2020?

     З 1.02.2020 р. по 16.02.2020 заклад був зачиненим  на карантин у зв’язку з високим рівнем захворюваності на ГРВІ.

     У лютому, відповідно річному плану, в ЗДО були проведені колективні перегляди занять, які провели педагоги Шевчук О.М., Дубчишина С.В. Ташлицька О.В.

      Заняття Дубчишиної С.В. було практичною частиною районного методичного об'єднання вихователів молодшого дошкільного віку, участь у ньому  прийняли батьки діток молодшої групи "Джерельце" та практичний психолог закладу Бубновська А.В., яка провела заняття - тренінг для батьків "Стежиною батьківської мудрості".

   Розвиток сенсорних еталонів у дітей раннього віку є передумовою пізнавального розвитку дитини 3 - го року життя, що і доводять наші педагоги Тішкова Г.Д., Тригуб А.В., Мазуренко М.В.

      На районному методичному об'єднанні вихователів груп раннього віку, що відбулося в ЗДО №7 "Берізка", Тішкова Г.Д. підсумувала використання посібників з сенсорики в ЗДО №4 "Зірочка".

     Соціальни педагог Кирюхіна О.П. взяла участь у ІІ - му Всекраїнському конкурсі "Заняття доброти" (гуманне ставлення до домашніх тварин)

      Вихователь - методист закладу Мошноріз О.І. запросила на засідання районної творчої групи педагогів дошкільних закладів міста: Голуб Т.І. (ЗДО №2), Курбалу Т.М. та Байрак Т.О. (ЗДО №5), Тішкову Г.Д., Ледовську О.П., Морозову О.С. (ЗДО №4). На засідання обговорили подальшу роботу творчої групи над розробкою "Перспективного планування роботи з дітьми старшої групи за творами В.О. Сухомлинського"

     Молодий спеціаліст закладу Малахова О.М. готується до конкурсу "Вихователь року 2020" , активно підбирає своє портфоліо з досвідом роботи та готується до відкритого заняття з математики. В її творчому доробку цікава ііноваційна технологія "Освіта для сталого розвитку", авторами якої є Н.Гавриш, Т. Пометун.

Ось такими подіями ознаменував себе лютий 2020. А ми вже готові до зустрічі з справжньою весною, її теплими сонячними днями та ніжними й водночас яскравими первоцвітами.

 

« повернутися до списку новин

Єдиний ВЕБ-портал використання публічних коштів

 

 

Гайсинська міська рада

 

 

Публічні закупівлі

Гайсинська районна державна адміністрація

Гайсинська районна рада

Логін: *

Пароль: *