ЗДО №4 "Зірочка", м. Гайсин
Вінницька область, Гайсинський район

Новини лютого 2019

Ось і лютий промайнув...

      В ЗДО №4 "Зірочка" відбулася третя педагогічна рада на тему: "Роль сім'ї у формуванні громадянсько - патріотичних почуттів у дітей дошкільного віку" До педради педагоги підготували "віночок" українських закличок, примовок, забавлянок, лічилок. Вихователі Ледовська О.П. та Дубчишина С.В. підготували цікаві презентації з досвіду роботи за темою педради. Директор (завідувач) ЗДО Бубновська Л.Ф. та вихователь - методист Мошноріз О.І. підвели підсумки роботи в закладі з громадянсько - патріотичного виховання, зокрема, проаналізували вплив закладу на сімейне виховання юних українців.

 

"Відчуй серцем свою дитину" під таким гаслом відбулася бесіда директора (завідувача) ЗДО Бубновської Л.Ф. з батьківським колективом під час загальних батьківських зборів. Лариса Федорівна дала поради мамам і татусям з таких питань:

  • "Чи розумієте ви свою дитину?"
  • "Як любити дітей і виявляти ці почуття?"
  • "Що таке розумна вимогливість і як її виявити в різних ситуаціях"
  • "Поради щодо розвитку сучасного дошкільника" 

     В лютому була проведена "Школа молодого вихователя" Педагоги здійснили екскурсію до "Бабусиної світлиці" (вихователь - методист Мошноріз О.І.), ознайомилися з видатними людьми Укріїни і Гайсинщини, а також обмінялися думками, щодо ефективності патріотичного виховання в ЗДО.       Завершується атестація вихователів Ташлицької О.В., Тригуб А.В., Телевної О.В. Це ще одна можливість продемонструвати свої досягнення,уміння, ситемність у роботі з дітьми.

 

« повернутися до списку новин

Єдиний ВЕБ-портал використання публічних коштів

 

 

Гайсинська міська рада

 

 

Публічні закупівлі

Гайсинська районна державна адміністрація

Гайсинська районна рада

Логін: *

Пароль: *