ЗДО №4 "Зірочка", м. Гайсин
Вінницька область, Гайсинський район

Новини квітня 2023

04.04 Консультація для батьків

"Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося Вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій!")))

Саме в день сміху, 1 квітня відбулась зустріч з батьками наших вихованців, поки дітки веселились і набирались позитиву, комунікували. Соціальний педагог Кирюхіна О.П. провела консультацію на тему: "Секрети успішної підготовки дитини до школи". Під кінець до нас завітали щасливі малята))

 

07.04 

Дякуючи малятам та їх сумлінній праці ⭐️⭐️⭐️ Ми отримали сертифікат учасника II МІЖНАРОДНОГО ЗАНЯТТЯ ДОБРОТИ! 🏆 ВІтаю, наші Розумнички! 🎉Бажаю високих досягнень і ПЕРЕМОГ!!!

 

8 квітня педагогами ЗДО N4 була проведена розвага "Зустрічаємо Великдень"

Дякуємо нашим вихованцям за святковий настрій, за щасливі посмішки, за активну участь у святі !!! Дітки - неймовірні !!!

Дякую:

Талановитому муз.керівнику - Трачук І.Л.

Вихователям- організаторам :

Морозовій О.С.,Діденко Л.І., Погребній А.М., Гречанюк Л.М., 

 

 

08.04. Цікавий майстер -клас для батьків

провели :

Ледовська О.П, Ташлицька О.В.

 

12.04 Засідання спільнот музкерівників

"Аби втримати рівновагу, потрібно постійно рухатись" - слова Альберта Ейнштейна можна застосувати до кожного педагога. Музичним керівникам особливо знайоме відчуття постійного руху , тому сьогодні Наталя Ковтонюк та Ірина Трачук прийняли активну участь у засіданні спільноти музичних керівників Гайсинської ОТГ. Музкерівник підготували: презентація "Логоритміка на музичних заняттях як засіб музичного розвитку"( Трачук І.Л) та та матеріал по слуханню музики за методикою Батї Штраус "Казочка про фонтан"( Ковтонюк Н.Є)

Цікаве спілкування колег на тему "Логоритміка на музичних заняттях", обмін власними напрацюваннями, досвідом роботи допоможе і надалі музичне навчання дошкільнят робити цікавим та змістовним!!

 

16.04 

Христос Воскрес!

Адміністрація ЗДО-4 "Зірочка" вітає усіх зі святом Великодня і від душі бажає зберігати в своєму серці вогник любові, надії і віри, який завжди буде вести до світлого щастя. Бажаємо всіх благ вашій родині, здоров'я, миру і достатку, щирої радості і таких же великих чудес в житті, як це свято. Нехай цей Великий День дарує вам непохитну віру в кращий завтрашній день та нашу ПЕРЕМОГУ!💛💙

 

29.03 Розвага до "Всесвітнього дня танцю"

Весняний, ☀️ день подарував нам нову зустріч з нашими малятами- дошкільнятами 👪. Ця зустріч була присвячена Всесвітньому дню танцю 💃🕺 і, звісно, що танці заполонили усіх присутніх. Чарівна Фея танцю подарувала нам подорож з пір'їнкою 🌎навколо світу, а гості, що завітали,- 😺Кіт у чоботях, 🐿️Білочка, 🐸Жабка- веселушка та 🌟Зірка, - принесли у подарунок кожен свій улюблений танець. Та й малюки з радістю показали як вони танцюють!!!👯👯👯 Тому танці не припинялися протягом усієї зустрічі.

🌟 А на завершення Зірка "навіщувала" нашим вихованцям перемоги у самих престижних танцювальних конкурсах !!!! 👏👏👏

 

 

 

« повернутися до списку новин

Єдиний ВЕБ-портал використання публічних коштів

 

 

Гайсинська міська рада

 

 

Публічні закупівлі

Гайсинська районна державна адміністрація

Гайсинська районна рада

Логін: *

Пароль: *