ЗДО №4 "Зірочка", м. Гайсин
Вінницька область, Гайсинський район

Почався новий 2019-2020 навчальний рік

 

Стало традицією в закладі зустріч директора ЗДО Бубновської Л.Ф. з новоприбулими батьками. Зустріч вийшла конструктивна та потрібна. Лариса Федорівна - педагог з великим досвідом роботи, дала молодим батькам поради, щодо адаптації дітей до умов закладу. Презентувала педагогів, які будуть працювати з їхніми дітьми.

                     

Малята - дошкільнята з інтересом святкували День дошкілля. Для них був влаштовний цікавий квест. Подолавши завдання квесту, малята отримали смачні смаколики, а завершилося святкування малюнками на асфальті.

Дорослі ж працівники ЗДО №4 "Зірочка" зібралися на святкову виробничу нараду. Де отримали нагороди, вітання та почули добрі слова від керівника Бубновської Л.Ф., голови Пк Дубчишиної С.В. та ведучих міні - концерту Ковтанюк Н.Є., Кобзіної В.В., Бражник О.О., Малахової О.М., Шеремети М.О.

В кінці місяця діти 4-х старших груп ходили на екскурсію до шкіл №1 та №4, організованою вихователем - методистом Мошноріз О.І. та соціальним педагогом Кирюхіною О.П.  У закладі освіти їх гостинно зустріла заступник директора з навчальної роботи Костенко Ольга Віталіївна. Малюки із захопленням мандрували шкільними кабінетами, коридорам, дізналися чимало цікавого та нового. Запевнили, що вже дорослі та поспішають якомога швидше прийти до навчальних закладів, де їх гостинно зустрінуть перші вчителі.

« повернутися до списку новин

Єдиний ВЕБ-портал використання публічних коштів

 

 

Гайсинська міська рада

 

 

Публічні закупівлі

Гайсинська районна державна адміністрація

Гайсинська районна рада

Логін: *

Пароль: *