ЗДО №4 "Зірочка", м. Гайсин
Вінницька область, Гайсинський район

Благодійне свято-акція "Україна святкує Великдень"

Благодійне свято-акція «Україна святкує Великдень»

       Центральна стіна  музичного залу дошкільного закладу №4 «Зірочка» прикрашена барвистими полотнищами, на яких розміщені  яскраві, великі писанки з кольоровими стрічками.

       Великодні конкурсні віночки, які виготовлені власноруч батьками групи «Сонечко» та різноманітні писанки, які з душею приготували батьки групи «Кошенятко» - дивують своєю чарівністю, творчістю та любов′ю, яку вклали в ці чудові роботи.  Доповнили святковість зали виготовлені  Ковтонюк Н.Є, Стемковська І.А  два великі розписні кошики.

 

Великдень всіх нас на гостину просить,
Малює сонце полотно небес.
І крашанку, як усмішку підносить
Христос воскрес! Воістину воскрес!

 

Цими словами розпочалося одне з найвеличніших християнських свят – Великдень. Діти, склавши рученята, щемно  виконують пісню-молитву «Пошли нам Боже». Усі батьки слухали її зі сльозами на очах і пошепки повторювали слова за ними. Ведучі свята Коржанська Л.В та Ташлицька О.В. розповіли дітям про цей великодній день, про Ісуса Христа, що власним життям заплатив за гріхи людського роду.

              Дошкільнята з великим задоволенням водили веснянки, співали пісні «Ми місили паску», «Писанка», «Христос воскрес » та інші, ще більше позитиву викликали українські народні ігри «Ходить купка», «Вербич», «Дістань писанку» та інсценівка «Вередує  крашанка».

        Гостем нашого свята була одна із засновників дитячого волонтерського  руху «Фабрика  добра» -  Наталя Костюк, якій були передані  великодні солодощі приготовлені батьками, для снайперів 57  бригади, які тримають  оборону в Пісках та раненим бійцям, що на даний час перебувають на лікуванні в  Військово-медичному клінічному центрі  центрального регіону в м. Вінниці, і до морських піхотинців в Водяне.

     Закінчилось благодійне свято-акція величавою піснею – побажанням «Дай Боже!»  

 

                                                                                                   

                                                     

 

 

 

« повернутися до списку новин

Єдиний ВЕБ-портал використання публічних коштів

 

 

Гайсинська міська рада

 

 

Публічні закупівлі

Гайсинська районна державна адміністрація

Гайсинська районна рада

Логін: *

Пароль: *