ЗДО №4 "Зірочка", м. Гайсин
Вінницька область, Гайсинський район

Березневі новини

Минув перший місяць весни – березень.

Ми любимо цей період – бо 8 березня є улюбленим святом дівчат, жінок, бабусь.

В перших числах березня відбулися групові свята, родинні розваги, дійства – святкування. Музичні керівники нашого ЗДО доклали багато зусиль, творчості, щоб дитячі ранки закарбувалися в пам’яті надовго.

В березні відбулося відкрите заняття у досвідченого вихователя Тригуб А.В. та музичного керівника Ковтонюк Н.Є. «Співає мама колискову» (молодша група). Колеги з інтересом переглянули цей творчий доробок.?

Ще один захід - відкриті батьківські збори провела вихователь вищої категорії Гречанюк Л.М., яка розкрила питання зниження шкідливості гаджетів. Гречанюк Л.М.  разом з практичним психологом Бубновською А.В.  дала батькам поради як користуватися гаджетом, щоб не зіпсувати взаємини в сім’ї та не обмежити «живе» спілкування.

А скільки радості малятам – дошкільнятам принесло свято дитинства «Прощання з плюшевим ведмедиком». Вихователь Ташлицька О.В., музичний керівник Ковтонюк Н.Є., інструктор з фізкультури Стемковська І.А., помічник вихователя Шпиль Т.В. і діти старшої групи «Кошенятко» створили веселу атмосферу добра, чуйності,гри, пісні і таночків. Плюшевий ведмедик – це символ дошкільного дитинства, дитячого садочка, ніжності і тепла.

Березень – це підведення підсумків атестаційної комісії ЗДО. Були атестовані вихователі Ташлицька О.В., Тригуб А.В., Телевна О.В.

« повернутися до списку новин

Єдиний ВЕБ-портал використання публічних коштів

 

 

Гайсинська міська рада

 

 

Публічні закупівлі

Гайсинська районна державна адміністрація

Гайсинська районна рада

Логін: *

Пароль: *