ЗДО №4 "Зірочка", м. Гайсин
Вінницька область, Гайсинський район

Останні новини 2019 року

Ось і підходить до завершення останній місяць 2019 року....

Грудень, як і всі інші місяці, був насичений різними подіями.

Коротко про те, чим ознаменував себе перший зимовий місяць:

  • В закладі існує постійнодіюча "Школа молодого вихователя". Цього місяця на засіданні школи розглядали питання сучасних підходів до проведення занять з дошкільнятами. Педагоги практикувалися у підборі методів і прийомів для результативності співпраці з дітьми. З молодими колегами радо ділилися досвідом директор закладу Бубновська Л.Ф. та вихователь - методист Мошноріз О.І.
  • У мережі шириться флешмоб, присвячений українській хустці - "Зроби фото з хусткою” приурочений до Всесвітнього Дня української хустки, що відзначатиметься 7 грудня. Тисячі українок вже фотографуються в яскравих хустках і долучаються до акції в мережі, публікуючи красиві світлини. Колекив закладу також долучився до цього флешмобу. Організувала флешмоб у закладі музичний керівник Ковтонюк Н.Є.

  • Вихователь старшої групи Діденко Л.І. провела День відкритих дверей. Батьки отримали консультацію "Готовність дітей до школи" та подивилися практичне заняття з грамоти та математики.
  • Відкрите інтегроване заняття "Космічна математична мандрівка" провела вихователь-методист Ледовська О.П. Педагоги навчалися результативній співпраці з дітьми по розвитку у старших дошкільників матемтичних уявлень, логічного мислення та знань з розділу "Природа космосу". Ледовська О.П. - майстер дошкільної педагогіки, що й продемонструвала під час заняття для педагогів закладу.
  • Звичайно, не обійшлося в закладі без новорічних ранків для малечі. Дошкільнята з радістю перетворювалися у різноманітних героїв та зустрічали казкових гостей хороводами, піснями і танцями.

« повернутися до списку новин

Єдиний ВЕБ-портал використання публічних коштів

 

 

Гайсинська міська рада

 

 

Публічні закупівлі

Гайсинська районна державна адміністрація

Гайсинська районна рада

Логін: *

Пароль: *