ЗДО №4 "Зірочка", м. Гайсин
Вінницька область, Гайсинський район

Новини жовтня 2022

Зміна адміністрації ЗДО №4 "Зірочка"

 

 

Що ми святкуємо 14 жовтня?

14 жовтня, українці відзначають одне із найважливіших церковних свят – Покрову Пресвятої Богородиці. На цю ж дату також припадають такі значущі для України свята, як День захисника України та День українського козацтва.

Саме цього дня ми підготували обереги для наших захисників та напекли багато смаколиків для справжніх козаків.

Возможно, это изображение ‎18 человек, люди стоят и ‎текст «‎~ Mس 20ങ 14 жовтня що святкуемо день день покрови украни день украйнського козацтва день упа здо №4 "зрочка" 14 жовтня 2022‎»‎‎

 

 

День Кухаря!

Щорічно 20 жовтня кулінари всього світу відзначають своє професійне свято. Тому найсмачніші, теплі, щирі вітання з професійним святом отримують наші кухарі :

Наталя Підгородецька, Людмила Муха, Вікторія Тодоскіна, Наталя Сніцаренко, Світлана Лазаренко, Ольга Адамчук!

З Днем кухаря! Бажаємо ВАМ завжди творчого натхнення і відмінного настрою, яке неодмінно стане кращою приправою до ваших страв! Дякуємо ВАМ за смаколики!

Возможно, это изображение 11 человек, люди сидят, люди стоят, еда, в помещении и текст

 

 

Серце кожного садочка - ❤️КУХНЯ❤️.

Тому 23.10.2022 ми вирішили розпочати генеральне прибирання саме з неї. Дякуємо усім працівникам, які долучились до прибирання і вийшли на роботу у вихідний день. Це було неймовірно важко, але ми це зробили!!!

Нет описания фото.

 

 

Осінні розваги)))

24.10.2022 Долучились до прибирання центральних вулиць і паркових зон від опалого листя. Для когось це звучить як вирок, але не для нас. Сонячний день🌞, жовтеньке листя🍁🍁🍁 і дуже весела компанія😂😃🤣. Працюємо, співаємо і …. робимо прекрасну осінню фотосесію!!!!

Возможно, это изображение 17 человек, люди стоят, обувь, на открытом воздухе, дерево и текст «AUTUMN 2022»

 

Методична спілка директорів та вихователів-методистів

26.10.2022 Директор (Леся Безпалько) та методист (Галина Андреєва) не тільки прийняли участь у роботі методичної спілки (педагогів), директорів і вихователів-методистів ЗДО на тему «Використання квест технологій, як способу розвитку критичного мислення дошкільників», але й ще поділилися власним досвідом. Цікаво, корисно, пізнавально!!!

 

Возможно, это изображение 14 человек, люди стоят, в помещении и офис

Екскурсія в м.Умань

Ми не тільки вміємо гарно працювати, але й ще гарно – відпочивати. 31.10.2022 Відбулась екскурсія в м.Умань парк Софіївка. Це, справді, туристична перлина України – чудо під назвою «Софіївський парк», з дзеркальними ставками, фантастичними скульптурами, мальовничими ландшафтами, з майстерно висадженими екзотичними видами рослин, захоплюючою архітектурою і казковими гротами. Нам особливо пощастило з гідом – дізнались багато цікавого та корисного. Втомлені, але щасливі!

 

 

Дистанційцне навчання

 

Возможно, это изображение 4 человека, гербера Джемсона и текст

Нет описания фото.

 

 

 

Возможно, это изображение 4 человека, ребенок, люди стоят и текст

 

 

Возможно, это изображение 7 человек, люди стоят и текст «дитки середньой групи "метелики" парканчик для фруктового саду аплкация "парканчик" WINUS парканчик" здо4 "зрочка"»

Возможно, это изображение 9 человек, ребенок, люди стоят и текст

 

 

Возможно, это изображение 7 человек, ребенок, в помещении и текст

« повернутися до списку новин

Єдиний ВЕБ-портал використання публічних коштів

 

 

Гайсинська міська рада

 

 

Публічні закупівлі

Гайсинська районна державна адміністрація

Гайсинська районна рада

Логін: *

Пароль: *