ЗДО №4 "Зірочка", м. Гайсин
Вінницька область, Гайсинський район

Новини листопада 2022

02.11.2022 Працівниками ЗДО №4 «Зірочка» було проведено заходи з благоустрою території ЗДО, впорядковано газони, клумби, дитячі майданчики. Дружній колектив вкотре доводить, що спільними зусиллями прибирання території ЗДО відбувається весело, завзято та згуртовано.

 

Возможно, это изображение 21 человек, люди стоят, цветок и на открытом воздухе

 

 

08.11.2022 о 10.00 директор (Леся Безпалько) та методист (Галина Андреєва) долучились до Всеукраїнської науково-практичної конференції «Готовність дитини старшого дошкільного віку до навчання в умовах реформування української школи» Захід проходив в онлайн-форматі на платформі YouTube-канал. Під час конференції обговорювались питання щодо теоретичних аспектів проблеми наступності між дошкільною та початковою освітою, а також наукові засади та результати проведення експрес-діагостики «Чарівні перетворення» щодо визначення готовності дитини до шкільного навчання. Варто зазначити, що використання даної діагностики дає можливість оцінити розвивальний потенціал ігрової діяльності, креативність та творчість дошкільників, здатність дитини довільно регулювати свої дії, роль комунікативних аспектів готовності дитини до школи.

Возможно, это изображение 3 человека, офис и текст

 

 

9.11.22 Відбулось онлайн-засідання спільноти музичних керівників на тему : «Голос та його розвиток у співі». До обміну досвідом долучились наші музичні керівники Наталія Ковтонюк(розкрила послідовність роботи над чистотою вокальної інтонаціїта Ірина Трачук (продемонструвала технологію вивчення тексту пісні за допомогою мнемотаблиць).Возможно, это изображение 12 человек, люди стоят, в помещении и текст

 

10.11.2022 Педгодина «Організація освітнього процесу в умовах військових дій»

 

Возможно, это изображение 21 человек, в помещении и текст

 

15.11.2022 Консультацію для педагогів підготувала Оксана Морозова «Патріотичне виховання у контексті розвитку духовного потенціалу особистості дитини дошкільного віку», вказала на основні завдання педагогів у роботі з патріотичного виховання дітей дошкільного віку.

 

 

 

Дистанційне навчання

 

 

 

Возможно, это изображение 5 человек и ребенок

Возможно, это изображение 10 человек, ребенок, люди стоят и текст

 

 

 

Возможно, это изображение 5 человек и ребенок

 

Возможно, это изображение 4 человека

 

Возможно, это изображение 8 человек, ребенок, люди сидят, люди стоят, в помещении и текст

« повернутися до списку новин

Єдиний ВЕБ-портал використання публічних коштів

 

 

Гайсинська міська рада

 

 

Публічні закупівлі

Гайсинська районна державна адміністрація

Гайсинська районна рада

Логін: *

Пароль: *