ЗДО №4 "Зірочка", м. Гайсин
Вінницька область, Гайсинський район

Новини лютого 2023

4.02.2023 Театралізована розвага

На жаль, війна внесла свої корективи в діяльність нашого закладу. І хоч вихователі працюють з дітьми дистанційно, проте усім нам, і дітям, і педагогам, не вистачає живого спілкування.

Саме тому виникла ідея запровадити так звані суботні розваги для малят на базі приміщення закладу загальної середньої освіти І - ІІІ ступенів №1 м. Гайсин Гайсинської міської ради.

4.02.2023. відбулось перше таке дійство, на яке було запрошено дітей старших та середніх груп, а також їх батьків.

Вихователі та муз.керівники підготували театралізовану розвагу " На гостину до казок". Дітям продемонстрували ляльковий театр, провели гру-презентацію "Відгадай казку", малюки також танцювали хоровод "Підемо у ліс гуляти".

Поки діти розважались, з їх батьками працював соціальний педагог на тему : «Агресивна поведінка дітей - це крик про допомогу»

Сподіваємось, що усі гості та організатори отримали позитивні емоції та гарно провели час.

 

4 .02 Консультація для батьків

 Соціальним педагогом,

Кирюхіною Оленою Петрівною, була проведена консультація для батьків вихованців ЗДО 4 «Зірочка» на тему: « Агресивність та її прояви в житті дитини»

 

9.02.2023 Майстер-клас "Лялька-мотанка"

Майстер-клас з виготовлення ляльок-мотанок для педагогів, провела та підготувала матеріал, з якого всі присутні виготовляли мотанки, вихователь Крамаренко Анна Василівна.

Ознайомила із різновидами ляльок- мотанок та їх історією виникнення. В українській культурі така лялька є символом жіночої мудрості, родинним оберегом. Педагоги створювали власні обереги, передаючи тепло своїх рук, любов і турботу. Кожна ниточка, кожен елемент одягу цієї ляльки містив особливий символічний зміст.

11.02 Тренінг для батьків 

І знову зустріч 11 лютого, з нашими активними батьками вихованців

ЗДО 4 «Зірочка», Консультація з елементами тренінгу від Соціального педагога,

Кирюхіної Олени Петрівни!

Мирного неба💛💙

 

 

12.02.2023 Свято "Стрітення"

Відбулась чергова суботня зустріч із нашими вихованцями. Вихователі Діденко Л.І,Цимбалюк Т.П., Крамаренко А. В., Гречанюк Л. М., Шевчук О.М. , Сорока О.В.,музичний керівник ТрачукІ Л. запросили діток у світ ігор, розваг, пісень. Цього разу малята дізнались про свято Стрітення,яке святкують 15 лютого. Побували на гостинах у привітної господині, роль якої зіграла Ледовська О. П. Зустрілись із Зимою (Тішкова Г.Д.) та Весною ( Стемковська І.А.). А яким смачним було печиво ,, жайворонок "( за це -- подяка нашим кухарям)!!! Всім було весело й цікаво!!!

Возможно, это изображение 18 человек, люди стоят и в помещении

 

18.02.2023 Заняття-розвага "Мова - найцінніший скарб народу".

На базі приміщення закладу загальної середньої освіти І - ІІІ ступенів №1 м. Гайсин Гайсинської міської ради, вихователі Дубчишина С. В., Гуляренко С. М. та музичний керівник Ковтонюк Н. Є. провели заняття-розвагу до МІжнародного дня рідної мови на тему: "Мова - найцінніший скарб народу".

Світлана Василівна поглибила знання дітей про свою рідну країну Україну, її символи, формувала відчуття краси рідної мови. В занятті вихователь використала інноваційну технологію полілог за Наталією Гавриш. Діти із задоволенням відгадували "З якої казки герой?", " Відгадай казку" Декламували вірші про нашу рідну мову, продовжували прислів’я та приказки. В грі "Скажи лагідно" з допомогою м`ячика дітки утворювали лагідні слова. З допомогою мнемосмужок складали речення "Мова яка?".

Нет описания фото.

 

18 лютого МК для батьків "Лялька-мотанка"

Під час розваги з дітками в іншій кімнаті проводився майстер - клас з батьками "Лялька-мотанка травниця" під керівництвом вихователя Крамаренко А. В.

Лялька здавна відома в усіх традиційних культурах не лише як дитяча іграшка, але й як могутній магічний талісман та оберіг родини .

Головним призначенням ляльки у давні часи було берегти душу свого власника від зла, хвороб і нечистих помислів, а лялечку-оберіг часом передавали з покоління в покоління. По закінченню дитячої розваги батьки подарували свої власновиготовленні обереги своїм діткам.

 

25 лютого  Фіз.розвага "Колобок нга новий лад"

,,Колобок на новий лад". Така назва фізкультурної розваги, яку підготувала й провела інструктор з фізичної культури Стемковська І.А. Музичний матеріал підібрала Трачук І.Л. Дітки,разом із вихователями Ташлицькою О. В. та Гречанюк Л. М., вирушили до лісу на пошуки казкового Колобка,який втік від діда( Тішкова Г.Д) і баби(Цимбалюк Т.П.).

Безліч перешкод вони подолали на своєму шляху.Зустрілись із лісовими звірятами. Зайчика нагодували смачною морквою,з ведмедиком пограли на сопілочці, а руда лисичка ( Гуляренко С.В.) принесла чарівну хустинку для веселої гри. І як же раділи дітки,коли знайшовся Колобок!!!

 

25 лютого Тренінг "Вчимося контролювати свої емрції"

На сьогоднішній консультації з елементами тренінгу 25. 02. «Вчимося контролювати свої емоції» прийняли активну участь матусі та татко наших неймовірних вихованців. Поки дітки були на чудовій розвазі, ми з батьками плідно попрацювали. Дякую за Вашу увагу, активність та позитив!!! 💛💙

СП Кирюхіна Олена Петрівна

 

 

28.02  Пед.рада

В ЗДО №4 "Зірочка" 28.02.23 р. відбулась педагогічна рада на тему: "Національно-патріотичне виховання дітей - формування нового українця, що діє на основі національних та європейських цінностей"

Розпочалась педрада виступом директора Безпалько Л. В., також вона зачитала положення ВСЗЯО.

Дубчишина С. В. розкрила тему: "Актуальність національно-патріотичного виховання дітей в умовах дії воєнного стану".

Долгова О.М. виступила з темою: Проблеми патріотичного виховання".

Виступ з досвіду роботи підготувала музичний керівник Ковтонюк Н. Є. "Як я використовую українську музику на музичних заняттях з дошкільниками".

Сорока О. В. презентувала відео: "Сучасний погляд на формування нового українця".

Вихователь - методист Андреєва Г. Л. зачитала довідку:

" Аналіз реалізації національно-патріотичного виховання дітей".

 

 

 

« повернутися до списку новин

Єдиний ВЕБ-портал використання публічних коштів

 

 

Гайсинська міська рада

 

 

Публічні закупівлі

Гайсинська районна державна адміністрація

Гайсинська районна рада

Логін: *

Пароль: *