ЗДО №4 "Зірочка", м. Гайсин
Вінницька область, Гайсинський район

Які ж події відбуваються в закладі у травні?

   В травні місяці проводяться підсумкові заняття в трьох старших групах. Вихователь - методист Мошноріз О.І. разом з педагогами виявляє рівень засвоєння програми "Дитина" та підготовки старших дошкільників до школи.

  12.05.  вихователь вищої категорії Гречанюк Л.М. продемонструвала колегам майстер - клас "Подорож в країну Грамоти", де колеги середніх та старших дошкільних груп переймали досвід Людмили Миколаївни в навчанні дошкільників звуковому аналізу, читанню, використанні інноваційної методики Л.Шелестової "Розвивальне читання" та технологію ТРВЗ (символічна синектика).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Для дітей старших дошкільних груп музичними курівниками, вихователями та інструкором з фізкультури був організований та проведений екологічний музично - спортивний квест "Пригоди Стіча" (День народження Землі). Ціль квесту: "Знай, люби, бережи все природне оточення!"

В ЗДО №4 "Зірочка" триває активна підготовка до  педагогічної ради №4, яка буде присвячена трудовому вихованню дошкільників. З цією метою вихователем Крамаренко А.В. було продемонстроване колективне прибирання "Подорож в країну Чистоти" з дітьми старшої групи "Казочка".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

     В останні дні травня в садочку весело та яскраво були проведені випускні бали трьох старших груп.

     Випускний бал у дитячому садку — це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе.

     Випускні бали пройшли цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників. Сподіваємося, що незабутнє враження від свята залишиться у випускників на все життя!

     Щиро бажаємо випускникам бути здоровими, успішними, завзятими, наполегливими в досягненні своїх найзаповітніших мрій та сподівань. А батькам зичимо терпіння й розуміння. 

 

 

« повернутися до списку новин

Єдиний ВЕБ-портал використання публічних коштів

 

 

Гайсинська міська рада

 

 

Публічні закупівлі

Гайсинська районна державна адміністрація

Гайсинська районна рада

Логін: *

Пароль: *