ЗДО №4 "Зірочка", м. Гайсин
Вінницька область, Гайсинський район

Новини листопада

 

На початку місяця  старша група «Кошеня»  відвідала Гайсинський краєзнавчий музей та Меморіальний комплекс учасникам АТО у м. Гайсин. (Вихователь Крамаренко Анна Василівна ). У музеї діти оглянули військові експонати музею , зброю та транспорт часів Другої Світової війни. А також виставку виробів бубнівської кераміки.

  

 

02.11.21 р був проведений проблемний онлайн-семінар з логіко-математичного розвитку .  Вихователь-методист Мошноріз О.І. та вихователі Коржанська Л.В. та Цимбалюк Т.П.   надали цікаву інформацію з пізнавального розвитку дошкільників .

                                                         «..Осінь, осінь – листопад
                                                     Жовте листя стеле сад…»

 В цьому місяці були проведені осінні розваги з дітьми молодших та середніх груп. Музичні керівники Трачук І.Л. та Ковтонюк Н.Є. підібрали цікавий музичний матеріал.                                                                                                             

   

Листопад місяць багатий на методичні об’єднання спілок вихователів. Активними учасниками семінарів стали  педагоги: Діденко Л.І.,  Бубновська А.В.,  Сорока О.В. , Дубчишина С.В.

22 листопада педагогів  запрошено на педагогічну раду № 2.  Змістовними виступами поділилися : Гнилиця О.М. , Гречанюк Л.М., Мошноріз О.І.

Група раннього віку «Курчатко». Вихователь Мазуренко М.В. демонструє «дидактичний фартух».

Сучасний ігровий матеріал групи раннього віку «Веселі кульки».

 Молодша група «Ромашка»

Група раннього віку "Капітошка"

23 листопада було продемонстроване відкрите музичне тематичне заняття музичним керівником Трачук І.Л. :

«У пошуках музичного скарбу українського народу».

Діти старшої групи «Джерельце» досконало відтворили знання української музики, таночків, інструментів українського народу. Ірина Леонідівна підтвердила високий професіоналізм сучасного музичного   керівника.

 

30.11.2021р. – відбулося відкрите заняття соціального педагога Кирюхіної О.П. на важливу тему «Медіаграмотність. Безпечний  медіапростір  для дітей».

Педагоги переймали досвід Олени Петрівни , яка думала створити на занятті атмосферу гри, роздумів, інтересу до сучасного використання гаджетів, планшетів.

Також цього дня відбувся майстер-клас керівника гуртка Безпалько Л.В. «Конструювання з паперу»  для молодих спеціалістів Гайсинської громади. 40 присутніх  учасників цього заходу були вдячні педагогу за змістовний показ роботи, за влучну презентацію.

 

« повернутися до списку новин

Єдиний ВЕБ-портал використання публічних коштів

 

 

Гайсинська міська рада

 

 

Публічні закупівлі

Гайсинська районна державна адміністрація

Гайсинська районна рада

Логін: *

Пароль: *