ЗДО №4 "Зірочка", м. Гайсин
Вінницька область, Гайсинський район

Прощавай 2020 рік!

   

   Ось і завершився 2020 рік. Рік - непростий, промежований карантинними обмеженнями. Рік сучасних форм роботи, креативних свят та розваг.

     З 17.12.2020 р. по 24.12.2020 р. в закладі були проведені новорічні свята - розваги ( з дотриманням вимог адаптивного карантину), що відбулися завдяки творчим зусиллям музичних керівників Трачук І.Л., Ковтонюк Н.Є., Гамолі О.В., педагогам закладу.

 

 

 

    22.12.2020 р. було проведене в закладі відкрите заняття гуртка "Студія творчості" керівник Безпалько Л.В. під назвою "Мандрівка до зимового лісу". На занятті Леся Володимирівна продемонструвала різні форми роботи з трафаретом: малювання спонжиком (губкою), малювання пластиліном, виготовлення ялинки з долоньок - все це супроводжувалося музикою, позитивними емоціями та креативністю педагога. Леся Володимирівна навчала дітей самостійності, умінню домовлятися один з одним.

   

     29.12.2020 р. було проведене чергове засідання "Школи молодого вихователя" на тему "Дидактична гра, як засіб пізнавального розвитку дітей". В практичному діалозі взяли активну участь вихователь - методист  закладу Мошноріз О.І. та вихователі Морозова О.С., Сорока О.В., Гуляренко С.М., Крамаренко А.В.

     Цього місяця середня група "Джерельце" поповнилася благодійними іграшками з Європи. Скільки радості в очах маляток від ігор з новими, цікавими іграшками. Вихователь групи Дубчишина С.В. вдячна волонтеру Ларисі за такий новорічний подарунок.

      До дня Св. Миколая малюкам закладу були роздані солодкі подарунки від народного депутата М. Кучера. Висловлюємо йому слова вдячності від діток.

« повернутися до списку новин

Єдиний ВЕБ-портал використання публічних коштів

 

 

Гайсинська міська рада

 

 

Публічні закупівлі

Гайсинська районна державна адміністрація

Гайсинська районна рада

Логін: *

Пароль: *