ЗДО №4 "Зірочка", м. Гайсин
Вінницька область, Гайсинський район

Підсумки конкурсу на крашого Сніговика

     В ЗДО №4 "Зірочка" з 18.01 по 31.01. тривав конкурс "Сніговик", ініціатором якого виступила керівник гуртка "Студія творчості" Безпалько Л.В.     

     Зимова пора це завжди новорічний настрій, снігові замети, веселі розваги, і звісно, справжні сніговики. Та в цьому році зима трохи запізнилась...Але хіба це може зупинити малечу? Тому ми самі творили сніговиків без снігу! Кількість оригінальних ідей вражала! Виявляється, сніговика можна зробити з паперу, пластиліну, бісеру, ниток, намалювати, наклеїти, вишити, сплести....Саме тому з'явилась ідея провести конкурс серед дітей нашого садочку!
   
 Дякуємо батькам за допомогу та підтримку, кожна робота виявилась оригінальною та неповторною. Як обрати найкращу серед ......78 ? Ось вони - маленькі шедеври!


   

 Приємно, що діти з легкістю застосовували усі ті техніки, що ми з ними опановували на  гуртку та заняттях з художньої діяльності (аплікація, малювання, ліплення, торцювання, плетіння).

     Підсумок конкурсу був проведений 4 лютого. Нагородження стало справжнім дійством, адже в кожну групу заходив сам "Сніговик" та вітав переможців! Кожна робота була відзначена, найкращі отримали нагороди!

« повернутися до списку новин

Єдиний ВЕБ-портал використання публічних коштів

 

 

Гайсинська міська рада

 

 

Публічні закупівлі

Гайсинська районна державна адміністрація

Гайсинська районна рада

Логін: *

Пароль: *