ЗДО №4 "Зірочка", м. Гайсин
Вінницька область, Гайсинський район

Новини січня 2019 року

Закінчився перший місяць 2019 року.

Що цікавого відбулося у нашій «Зірочці»?

  • По перше, ми з радістю зустріли дошкільнят після різдвяних канікул.
  • Провели з педпрацівниками семінар – практикум «Інтерактивні та розвивальні ігри». В «живому» спілкуванні вихователі: Бражник О.О., Ташлицька О.В., Кравчик Т.М., Коржанська Л.В. донесли до присутніх про різновиди ігор для дітей дошкільного віку.
  • ЗДО №4 Зірочка радо зустрів учасників районного семінару вихователів груп раннього віку. Педагоги відвідали «Бабусину світлицю», де керівник народознавчого гуртка Шевчук О.М. провела екскурсію по міні-музею. Звернули увагу на виставку петриківського розпису, яку облаштувала керівник «Студії творчості» Безпалько Л.В.
  • А як цікаво було під час гостини дітей групи «Курчатка» в «бабусі та дідуся». Марія Володимирівна Мазуренко провела цю мандрівку, ділилася з присутніми тими мовними перлинками, які донесла до дітей: примовки. Забавлянки, дитячі пісеньки, народні ігри і звичайно колискова. Колеги високо оцінили багаторічну працю Мазуренко М.В.
  • З 21 по 25 січня в закладі тривав конкурс театральних осередків. Переможцями стали вихователі: Ледовська О.П., Тригуб А.В., Гречанюк Л.М., Дубчишина С.В., Мазуренко М.В. Адже. Від вмісту театральних куточків залежить цікаве життя малят у другу половину дня.

« повернутися до списку новин

Єдиний ВЕБ-портал використання публічних коштів

 

 

Гайсинська міська рада

 

 

Публічні закупівлі

Гайсинська районна державна адміністрація

Гайсинська районна рада

Логін: *

Пароль: *